Kokkolan Pelastakaa Lapset ry:n syyskokous 23.11.2019

Kokkolan Pelastakaa Lapset ry järjestää yhdistyksen syyskokouksen 23.11. Isojärven nuorisotalolla klo 14-16 ja kutsuu kaikkia toiminnastamme kiinnostuneita mukaan kuulemaan vuoden 2020 suunnitelmista ja mahdollisesti jopa liittymään vapaaehtoisten joukkoon. Toimintamme kaipaa lisää käsiä, ajatuksia ja ideoita 🙂
Kokous on samalla virallinen sääntömääräinen syyskokous, jossa valitaan yhdistyksen hallitus ja vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020.

Juhlistamme samalla lasten oikeuksien viikkoa tarjoamalla syyskokoukseen osallistujille Hyväkakun loihtiman kakkubuffen sekä kahvia/teetä + mehua.

Pyydämme sitovia ilmoittautumisia torstaihin 17.11. mennessä tarjoiluiden vuoksi. Ilmoittautumiset tämän lomakkeen kautta.

Paikkoja on tilan vuoksi rajatusti, ainakin ensimmäiset 50 hlö mahtuvat mukaan. Vahvistamme ilmoittautuneille sähköpostitse. Mahdolliset peruutukset pyydämme ilmoittamaan kokkola@pelastakaalapset.net osoitteeseen.

Paikalle voi saapua myös lasten kanssa, sillä leikkiminen ja lasten elokuvien katselu on kokouksen ajan mahdollista viereisessä huoneessa.

Sydämellisesti tervetuloa <3